Deveniți membru

A.M.O.R.C. organizează cu regularitate Convenții regionale, naționale și internaționale, ceea ce le permite rozacrucienilor și rozacrucienelor să se întâlnească și să trăiască spiritul de fraternitate care lor le este atât de drag O TOTALĂ LIBERTATE.

Ni se pare important să insistăm asupra faptului că un rozacrucian poate să pună capăt afilierii sale în orice moment și fără cea mai mică ezitare din partea sa. În acest caz i se cere pur și simplu returnarea, la sediul jurisdicției sale, a tuturor monografiilor primite, acestea fiind proprietatea legală și morală a Ordinului. Dacă le­a primit prin Internet, acesta va trebui să le returneze pe acelea pe care le­a imprimat de­a lungul afilierii sale. Aceasta este singura obligație căreia trebuie să i se supună un membru în caz de demisie.

Totuși, dacă veți studia măcar câteva luni învățăturile rozacruciene, veți constata că ele constituie o importantă sursă a stării de bine interioare și de dezvoltare personală. Din acel moment, studiul va putea să dureze cât timp veți dori… Orice scrisoare privind afilierea la Anticul și Mistic Ordin al Roza­rucii sau/ și orice întrebare de clarificare trebuie adresată la:

A. M. O. R. C. Str. Popa Soare, Nr. 22
Cod Poștal 023983, Sector 2 București, ROMÂNIA
Telefon: +4(0) 311 078 789
E-mail: contact@amorc-romania.org

Stapânirea Vieții

Descarcă

Cerere de afiliere AMORC ROMÂNIA

Descarcă