Manifeste Rozacruciene

Positio Fraternitatis Rosae Crucis

Convenția Rozacruciană Mondială din Suedia, din august 2001, a reflectat o temă de pace în lume și armonie între toate națiunile și toți oamenii. La această convenție, Imperatorul Rozacrucian Christian Bernard a introdus Positio Fraternitatis Rosae Crucis, un document care pronunță poziția AMORC privind situația actuală a lumii, pericolele care o amenință, precum și perspectivele viitorului pe care îl dorim tuturor.

Appellatio Fraternitatis Rosae Crucis

La aniversarea a 400 de ani de la publicarea primului manifest Rozacrucian, Fama Fraternitatis, în 1614, Rozacrucienii publică al cincilea manifest Rozacrucian – Appellatio Fraternitatis Rosae Crucis – un apel pentru Ecologie, Umanism și Spiritualitate.

Alăturați-vă acestei lucrări importante și ajutați la răspândirea acestui apel la acțiune către ceilalți, pentru binele întregii omeniri, al tuturor ființelor și al planetei noastre!

Noua nuntă chimică a lui Christian Rosenkreutz

Inspirat de cel de-al treilea manifest Rozacrucian, Nunta chimică a lui Christian Rosenkreutz, publicat în urmă cu patru sute de ani, autorul anonim al acestui al șaselea manifest Rozacrucian, ne conduce către viziunea unei lumi mai bune prin intermediul unui vis alchimic.