Convocare pentru Pronaos – Ritual deschis

Viața unui mistic nu se rezumă doar la studii teoretice, îngrădite în limitele înțelegerii rationale. Misticismul rozacrucian are, înainte de toate, aspecte practice menite să ne transforme simpla existență în Ființare, prin cunoașterea treptată a Sinelui nostru profund. 

Ritualurile rozacruciene fac parte din acest aspect practic al misticismului și aduc împreună căutătorii sinceri, pentru a lucra într-un laborator simbolic al alchimiei interioare. 

Din acest motiv, această pagină de Facebook este mai mult decât o colecție de imagini și citate frumoase. Ele sunt adevărate invitații pentru cei care simt și vor cu adevărat să ia parte la acest proces al șlefuirii continue, pentru binele personal și cel al întregii omeniri. 

Te invităm duminica aceasta la ,,Convocare”: un ritual special conceput pentru cei care nu sunt membri, dar se simt atrași de filosofia rozacruciană și care ne va oferi șansa de a lucra împreună pe planul spiritual, într-o atmosferă perfect pregătită în acest scop. 

Fraternitatea mistică are în centrul său cel mai profund, ca o focalizare prețioasă, natura noastră divină. Ea caută orice ocazie pentru a sprijini momentele în care experiențele Luminii sufletului sunt împărtășite
(,,Liber Lucis”)